Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 18 Jun, 2010 | Huvudkategori | (475 Läst)

Dagens Hiss: Länge leve Monarkin !!

Dagens Hiss är: Länge leve Monarkin !!

Jag förstår inte landsförrädarna till republikaner som vill radera ut Sveriges tradition och historia. Att ändra statsskick till republik skulle sänka Sverige helt genom att det skulle bli en bananrepublik i norr som inget annat land bryr sig om. Jämför med Finland.

Det blir inte heller billigare med en President som väljs om vart fjärde år. Den stora ekonomiska förlusten förutom kostanderna för president är att en president aldrig skulle kunna göra lika mycket PR för Sverige ute i världen som kungahuset gör.

En president skulle inte kunna få samma kontaktnät som kungahuset eftersom en ny president skulle väljas vart fjärde år, presidenten skulle också väljas av det styrande partiblocket vilket gör att presidenten skulle gå i det partiets ledband.

Många republikaner verka tror att dom skulle få välja en president, men det är helt fel, det styrande blocket skulle med all säkerhet ta ut ett par kandidater som vi sen får välja med och det skulle bli en katastrof.

Hur tänker republikaner. Antagligen är det jantelagen i sverige som styr när det gäller republikanerna, stor avundsjuka i sverige, så stor att dom inte tänker på sveriges bästa, stor skandal !!

Länge leve Monarkin !!
hissochdiss | 17 Jun, 2010 | Huvudkategori | (474 Läst)

Dagens diss: Aftonbladet som säljer Vuvuzela

Idag vill jag dissa Aftonbladet som i sin shop har börjat sälja den sjukt värdelösa Vuvuzelan som stör alla fotbollssändningar från VM.

Vill dom att även svenska supportrar på matcherna ska börja låta lika jävla illa så att ingen längre vill se fotboll på TV eller ?
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor