Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 16 Jul, 2010 | Huvudkategori | (510 Läst)

Dagens diss: Skatteverket som nekar en dödssjuk mamma att få avsluta sitt pensionssparkonto i förtid

Dagens diss: Skatteverket som nekar en dödssjuk mamma att få avsluta sitt pensionssparkonto i förtid

Man undrar ibland hur myndigheter eller dom som jobbar på myndigheter som skatteverket tänker.

Hur fan kan dom neka en dödssjuk mamma att få avsluta sitt pensionssparkonto och få ut sina sparade 23 000 kr så att hon medans hon lever och orkar kan ta familjen med barnen på campingtripp till Danmark och ge ett glatt minne till barnen.

För ett år sedan fick den 40-åriga kvinnan från Mellansverige veta att hon lider av obotlig bröstcancer. Hennes läkare har sagt att hon inte kommer att uppnå pensionsåldern

"Enligt Skatteverkets bedömning har du inte visat att det föreligger sådana synnerliga skäl som bör medföra att dispens medges", skriver verket i sitt beslut.

Inte nog med att dom nekar till det men hon överklagade till förvaltningsrätten och fick rätt där, skatteverket har sen mage till att överklaga till kammarrätten, där kvinnan återigen fick rätt.

Till råga på allt så funderar Skatteverket att på måndag besluta om de ska överklaga till Regeringsrätten. Hur fan tänker dom !!

Det här är det kalla Alliansstyrda sverige år 2010 i ett nötskal där alla sjuka anses vara fuskare och ska behandlas så tills högsta instans bestämmer annat och pengar betalas ut.
hissochdiss | 08 Jul, 2010 | Huvudkategori | (470 Läst)

Dagens diss: Alla som vill legalisera prostitution

Dagens diss: Alla som vill legalisera prostitution.

Kollade på almedagsveckan på tv och reagerade på dom som är för prostitution.

Hur kan man tycka att prostitution ska legaliseras ? Jag kan inte se att det är ok trots att jag är man. Ok om kvinnor och män faktiskt sålde sina kroppar för att dom vill det.

Men nu är det så att övervägande del av alla som säljer sex är psykiskt sjuka eller missbrukare av något slag. Dom väljer inte att sälja sex av egen fri vilja, dom säljer sex för att dom är tvungna till det.

Dom är tvungna till det för att kunna försörja sitt missbruk eller har hamnat utanför systemet och måste sälja sex för att överleva, ytterst sällan så säljer dom sex för att dom tycker det är kul och att det skulle vara en bra affärsidé.

Legalisering av prostitution skulle inte alls göra det bättre för dom som prostituera sig eller göra att det blir mindre kriminellt utan tvärtom så skulle dom kriminella få ännu större möjligheter med traffiking och halvlega bordeller, så lägg ner tanken på att det skulle bli avkriminaliserat eller bli mindre traffiking eller bättre miljö för dom prostituerade, det skulle bara öka missären, att tro något annat är befängt!!

Att det är ok för alla att bestämma över sina egan kroppar och sin sexualitet är helt ok, men när pengar är inblande så är det inte ok längre av ovanstående orsak !

Och nej det är inte jämförbart med krogragg eftersom dom flesta av oss bjuder friskt på krogen både till män och kvinnor utan en tanke på sex, det hör till att bjuda på krogen utan en tanke på att få sex för det, ja förutom dom som anser att alla tjejer är groggluder och kan köpas för ett par groggar vilket är ett patetiskt klientel.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor