Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 21 Aug, 2010 | Huvudkategori | (569 Läst)

Dagens Diss: Julian Assange wikileaks grundare anhållen i sin frånvaro för våldtäkt

Dagens Diss: Julian Assange wikileaks grundare. Expressen har avslöjat att Julian Assange wikileaks grundare är anhållen i sin frånvaro för två våldtäkter.

Om det hade varit en kvinna bara så kunde man kanske ha funderat men eftersom det gäller två kvinnor så tvekar inte jag över sanningshalten i alla fall utan tror på det, sen får foliehattarna dra sina konspirationsteorier bäst dom vill.

Att han var i Sverige för att träffa Piratpartiets Rickard Falkvinge gör ju inte saken bättre med tanke på att Rickard Falkvinge är för att barnpornografi ska släppas fritt och vara lagligt i Sverige.

Dessutom ger Piratpartiet Julian Assange och Wikileaks sitt fortsatta stöd vilket är skrämmande.

Aftonbladet hade inlett ett samarbete med Julian Assange men dom är föredömliga nog att hålla inne med samarbetet nu och kommer inte att publicera den första kolumnen som dom skulle imorgon.
hissochdiss | 18 Aug, 2010 | Huvudkategori | (713 Läst)

Dagens Diss: Your wife photos attached

Dagens diss är alla spammail med ämnesraden Your wife photos attached och meddelandets text Your wife photos i mailet och som bifogar en zip-fil !!

Jag har ingen fru så det är inte hon haha.. Skulle aldrig öppna bifogade filer heller från okända. Så sluta spamma mig !!

Som om det hjälpte att skriva det här :-)
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor