Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 29 Jan, 2011 | Huvudkategori | (783 Läst)

Dagens diss: Försvarare av tecknad barnporr

Dagens diss: Försvarare av tecknad barnporr

Folk är lite för liberala när det gäller brott ibland när dom inte ser helheten, teckningarna kan vara riktiga övergrepp som är illustrerade och att låta pedofiler komma undan med sin tecknade barnsex bara för att en del har fått för sig att det bara handlar om barn tecknade som nakna är löjligt.

Det handlar om så mycket mer. Man kan ju fråga sig varför en vuxen människa skulle njuta av tecknad barnsex och tror ni verkligen att det slutar vid det ?

Att det finns pedofiler som sitter på Aftonbladet och lobbar för sin sak i kommentarerna kan ni vara övertygade om, dom har ju spenderat åratal till att försöka få folk att acceptera pedofili och försöka få det till något normalt, så gå inte på det dom skriver om "snälla teckningar" så ställ er inte på deras sida för då har ni missat hela poängen och pedofilerna vinner en liten delseger mot att mjuka upp lagarna och få större acceptans hos folk för pedofili.
hissochdiss | 05 Jan, 2011 | Huvudkategori | (566 Läst)

Dagens diss: Medias jakt på kungahuset

Dagens diss: Medias jakt på kungahuset. Aftonbladet har länge kört en jakt på kungahuset, dom flesta är i och för sig kommunister av journalisterna och dom som skriver krönikor och annat hos Aftonbladet så det är naturligt för dom att vara emot monarkin.

Vet inte hur det är med Kristoffer Törnmalm men att han är emot monarkin kan man läsa i hans artikel på Aftonbladet han kunde inte låta bli att skriva

"Varje år får kungen och hans hovstater mer än 120 miljoner kronor av skattebetalarna i apanage, pengar som även kungafamiljen får ta del av.

Dessutom är kungen enligt Aftonbladets beräkningar god för mer än en kvarts miljard kronor. Trots det har alltså prinsen inte själv betalat ett öre för sin nya bil. "

Han kunde även lagt till att det är normalt inom racingsporten att förarna även kör samma bilmärke privat och sponsras privat med bilar så vad har apanaget med det hela att göra.

Dom där 120 mille i apanage går inte ner i fickan på kungen rakt av utan det betalar många anställdas lön och underhåll av historiska byggnader, representation och annat, sen får kungen några miljoner i lön vilket inte kan anses vara fel.

Så det var en löjlig artikel skriven i AB:s agenda att jaga kungahuset, helt normalt att en förare inom motrosport även privat får låna en bil av samma märke som spons så vadå slå på stora trumman och skriva en rubrik på första sidan "Aftonbladet Avslöjar" !
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor