Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 23 Jun, 2011 | Huvudkategori | (484 Läst)

Dagens Diss: Rektorn som var med i sexgrupper på Facebook

Dagens Diss: "Rektorn var med i sexgrupper på Facebook och publicerade lättklädda bilder."

"Den 55-årige mannen var rektor på en friskola i Luleå.

Samtidigt var han på sin Facebook-sida medlem i grupper med namn som till exempel ”Multiple Orgasms” och ”Sex?”. Han hade även lagt upp bilder på sig själv där han bland annat bar kvinnokläder och hade uppknäppt skjorta."

Nu begick väl rektorn inget brott men varför undrar en del över det moraliska förfallet i skolan och hur dålig skolan är idag, ja se hur den där rektorn uppför sig och fråga dig det igen, om skolledningen inte kan uppföra sig så hur kan dom kräva att eleverna ska göra det.

Så det var helt rätt att han fick sparken och jag struntar i att tingsrätten anser annat, vi kan inte ha rektorer och lärare och annan personal i skolorna som är sexualgalningar och har ett omoraliskt uppförande även om det inte är brottsligt.

I alla fall inte om vi vill ha en bra skola, eleverna är som alla andra ungar, dom gör ofta inte som dom vuxna säger åt en att göra utan dom gör ofta som dom vuxna själva gör.

Om rektorn är kåt och kallar kvinnor på Facebook för hora så kan man inte kräva att eleverna inte ska kalla tjejer i klassen för hora.
hissochdiss | 17 Jun, 2011 | Huvudkategori | (605 Läst)

Dagens hiss: Jag tyar icke mer

Dagens hiss: Filmrepliken "Jag är så trött, Karl-Oskar. Jag tyar icke mer.” från Utvandrarna 1974 är en filmreplik som sitter inpräntat hos mig och många andra.

Utvandrarna börjar gå som repris i TV1 på lördag så den ska jag nog se för det var länge sen, en klassiker.

Förresten är det jag tyar "icke" mer eller är det jag tyar "inte" mer som en del säger ? Jag vill minnas att det var jag tyar "icke" mer i alla fall.
hissochdiss | 02 Jun, 2011 | Huvudkategori | (500 Läst)

Dagens Hiss: Stödet för monarkin kvar på 68 procent

Dagens Hiss: Det är glädjande att se att stödet för att behålla monarkin ligger kvar på 68 procent vilket borde få en del republikaner att grina för dom har trott annat.

Tydligen var stödet för monarkin uppe i det ovanligt höga 74 procent före kungens intervju enligt SIFO och att den sen sjönk tillbaka till normala 68 procent efteråt, runt det har den legat sen 70-talet så inte finns det någon minskning som republikanska föreningen och Aftonbladet föröker lura i folk.

Drevet i media mot kungen har bara stärkt monarkins ställning för inte speciellt många köper drevet mot kungen, det är år 2011 idag och inte många störs av att kungen kanske har besökt någon lokal där det kanske har funnits lättklädda damer.

Knäpp på TV:en och kolla någon dokusåpa och du får se sex på bästa sändningstid och ska man då uppröras av att kungen kanske har sett någon lättklädd kvinna för 20 år sen så är det hyckleri.

Sen är det lite märkliga siffror i slutet på artikeln som Aftonbladet skriver

"Totalt ville 72 procent av de 1 500 tillfrågade behålla kungahuset och 20 procent avskaffa det, medan 8 procent inte hade något svar på frågan.

– Andelen motståndare låg runt 20 procent både före och efter intervjun. Det är andelen tveksamma som ökade efter den, säger Toivo Sjörén. "

Jaja, antingen är det 68 procent eller t.o.m 72 procent som vill behålla monarkin eller kungahuset, Aftonbladet har ju bedrivit ett stort drev mot kungen och monarkin och försöker väl mörka dom positiva siffrorna för monarkin som vanligt.

Aftonbladet och TV4 has failed in their mission.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor