Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 31 Okt, 2011 | Huvudkategori | (410 Läst)

Dagens hiss: Kineserna satsar 7,5 miljarder på Saab

Dagens hiss: Kineserna satsar 7,5 miljarder på Saab.

Ni jantesvenskar som vill lägga ner Saab kämpar efter sista halmstrået att Saab inte ska gå bra.

Ni kan nog glömma det, år 2014 räknar kineserna med att Saab ska ge vinst, dom har 7,5 miljarder som ska satsas närmsta 2 åren, sen har dom ett antal miljarder till att lägga in i Saab, det talas även om 20 miljarder sammanlagt som ska satsas i Saab.

Kineserna behöver tillverkningen i sverige för tullarna är dyra att skicka bilar från kina till europa och europa kan dom inte lämna utan måste sälja saab även där.

Så In your face alla belackare som fick fel haha..

Kanske ska jag inte ropa hej ännu för underleverantörerna ska säga sitt.

Sen har vi GM som mycket väl kan säga nej till att affären ska få genomföras om jag inte tar helt fel.

Regeringen lär inte våga säga nej längre och EIB borde inte ha några problem om inte finansminister Borg genom sina kontakter fixar ett nej från EIB för han har ju kommits på med fingrarna i EIB förut redan.

Självklart lyfte Aftonbladet återigen fram gnällspiken Stefan Karlsson så att ha får gnälla lite över att 500 Saab anställda får gå. Buhää... 9 500 arbetstilfällen räddas men 500 får gå buhäähhh... undrar vem som är naiv egentligen. Självklart tråkigt för dom som får gå men desto bättre för sverige och alla som fortfarande har kvar sina jobb.

Saab räddas och cirka 9 500 personer har arbeten i och kring Saab i sverige och alla företag som har ekonomiska krav på Saab kommer att få betalt och i framtiden när Saab återigen går bra så har desto fler chansen att få anställning förhoppningsvis så sluta lipa.
hissochdiss | 28 Okt, 2011 | Huvudkategori | (377 Läst)

Dagens hiss: Saab nära att vara räddat nu !

Dagens hiss: Saab nära att vara räddat nu ! Kinesiska Youngman och Pang Da köper 100 procent av Saab Automobile.

Trots alla jantesvenskars och regeringens försök att sänka Saab så ser det ut som att Victor Muller lyckas rädda Saab.

Victor Muller ska äras som sig bör och han är en stor affärsman om allt går i lås, han har verkligen jobbat i motvind så en stor eloge till Victor Muller för utan honom hade Saab lagts ner för 2 år sen och vi hade haft nära 10 000 fler arbetslösa.

Det finns ingen tvekan om att Victor Muller är värd sin lön på 10 milj och att han har jobbat väldigt hårt dom senaste åren med att rädda Saab, bara en sån sak som att han var till Holland i måndags och begravde sin far och nu idag verkar ha fått klart avtalen med kineserna.

Att media som AB fortfarande försöker sänka Saab är inte speciellt konstig men lika skamligt fortfarande, dom försöker få det till att Muller skulle håna Saabanställda, dom har även ryckt upp det säkra kortet gnällspiken och Saabanställde Stefan Karlsson igen som alla vet gnäller om allt som gäller Saab och han har senaste året varit med i flera tidningars artiklar.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor