Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 29 Nov, 2011 | Huvudkategori | (421 Läst)

Dagens Diss: Dom som alltid gnäller på Aftonbladets rubriker

Dagens Diss: Dom som alltid gnäller på Aftonbladets rubriker. Jag kan inte med idioterna som alltid ska gnälla på Aftonbladets rubriker avsett vad dom skriver. Skaffa er ett liv.

Kom igen nu, om du inte gillar AB så sluta läsa den för fan, dom som gnäller på AB och deras rubriker eller artiklar för dom anser att det är viktigare att skriva om krig och svältande barn bara än lite lättsammare saker ger gnällsvensken ett ansikte.

Edit: Återigen visar gnällsvenskarna sitt ansikte och gnäller på att AB skriver extremvindar, skäms på er, 2,5 miljoner svenskar skrattar åt era kommentarer när ni gnäller på AB, skaffa er ett liv för ni måste ha för lite att göra, kanske skaffa er ett arbete !
hissochdiss | 26 Nov, 2011 | Huvudkategori | (414 Läst)

Dagens diss: SD vill dela in Sveriges befolkning i tre grupper.

Dagens diss: SD vill dela in Sveriges befolkning i tre grupper. Nu börjar rasistpartiet visa sitt rätta ansikte.

"För några år sedan slog Sverigedemokraternas chefsideolog Mattias Karlsson fast att fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic inte är svensk på grund av sitt ”kroppsspråk” och ”attityd”.

Partiet har länge brottats med en definition av det för dem så viktiga begreppet ”svenskhet”. Nu har man kommit fram till ett förslag.

Under rubriken ”SD och nationen” har man i förslaget till nytt principprogram (skrivet av Karlsson) gjort en indelning av Sveriges befolkning i tre kategorier. Grupperna är infödda svenskar, de som är assimilerade och de som inte är det."

Vad blir nästa steg ? Kanske ett märke som dom icke assimilerade kan få bära på kläderna så att vi ser vilka dom är, typ en stjärna eller något ?

Hur mycket bevis behöver dom som röstade på SD innan dom fattar att SD inte "bara vill ha lägre invandring", när ska ni vanliga svenskar som röstade på SD vakna och inse sanningen om SD ??

Att rassarna och nassarna som röstade på SD aldrig kommer att ändra sin uppfattning utan kommer att fortsätta att hata invandrare och skylla alla sina egna tillkortakommanden på invandrarna fattar alla men det finns en del helt normala svenskar som röstade på SD för dom har inte fattat deras ideologi riktigt ni borde vakna snart.

Har inte tyskland 30 - 40 tal lärt er någonting ? Inte ens Hitler fick makten och tyskarna med sig genom att en dag säga att han ska utrota miljoner judar och oliktänkande och starta världskrig utan han smög in allt vertefter också steg för steg.
hissochdiss | 17 Nov, 2011 | Huvudkategori | (621 Läst)

Dagens Diss: Per Wendels pris och Anette Holmqvist Aftonbladet

Dagens Diss går till Expressens Per Wendels pris och Anette Holmqvist Aftonbladet. Hon utses skandalöst nog till årets nyhetsjournalist.

Hur fan kan man vinna pris om man har gjort ett dåligt jobb ? Anette Holmqvist hade så fel när hon inte gjorde en ordentlig källgranskning utan felaktigt anklagade Håkan Juholt för fusk !!

Per Wendel måste vända sig i sin grav över det skandalartade sättet som högermedia utnyttjar hans namn i att försöka sänka Håkan Juholt och Socialdemokraterna. Pinsamt tycker jag att drevet mot Juholt har gått så långt.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor