Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 26 Nov, 2011 | Huvudkategori | (410 Läst)

Dagens diss: SD vill dela in Sveriges befolkning i tre grupper.

Dagens diss: SD vill dela in Sveriges befolkning i tre grupper. Nu börjar rasistpartiet visa sitt rätta ansikte.

"För några år sedan slog Sverigedemokraternas chefsideolog Mattias Karlsson fast att fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic inte är svensk på grund av sitt ”kroppsspråk” och ”attityd”.

Partiet har länge brottats med en definition av det för dem så viktiga begreppet ”svenskhet”. Nu har man kommit fram till ett förslag.

Under rubriken ”SD och nationen” har man i förslaget till nytt principprogram (skrivet av Karlsson) gjort en indelning av Sveriges befolkning i tre kategorier. Grupperna är infödda svenskar, de som är assimilerade och de som inte är det."

Vad blir nästa steg ? Kanske ett märke som dom icke assimilerade kan få bära på kläderna så att vi ser vilka dom är, typ en stjärna eller något ?

Hur mycket bevis behöver dom som röstade på SD innan dom fattar att SD inte "bara vill ha lägre invandring", när ska ni vanliga svenskar som röstade på SD vakna och inse sanningen om SD ??

Att rassarna och nassarna som röstade på SD aldrig kommer att ändra sin uppfattning utan kommer att fortsätta att hata invandrare och skylla alla sina egna tillkortakommanden på invandrarna fattar alla men det finns en del helt normala svenskar som röstade på SD för dom har inte fattat deras ideologi riktigt ni borde vakna snart.

Har inte tyskland 30 - 40 tal lärt er någonting ? Inte ens Hitler fick makten och tyskarna med sig genom att en dag säga att han ska utrota miljoner judar och oliktänkande och starta världskrig utan han smög in allt vertefter också steg för steg.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor