Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 24 Jan, 2012 | Huvudkategori | (476 Läst)

Dagens diss: Dom som skriver pajaskommentarer på Aftonbladet

Dagens diss går till dom som skriver pajaskommentarer på Aftonbladet, jag har sagt det förut och säger det igen, se vilka idioter det är som gör bort sig när dom med namn och bild skriver pajaskommentarer på Aftonbladet och gör bort sig inför hela svenska folket haha...

Hur fan kan man gnälla så mycket på AB, skaffa er ett liv era jävla nollor !
hissochdiss | 02 Jan, 2012 | Huvudkategori | (549 Läst)

Dagens hiss: Det är bevisat att cannabisrökare har mindre hjärnor

Dagens hiss: Nu är det bevisat att cannabisrökare har mindre hjärnor, det har man fattat sen länge tillbaka men nu är det även vetenskapligt bevisat att det är så.

"Ungdomar som röker cannabis har fötts med mindre hjärna, visar ny forskning från Australien.

Forskningsresultaten från universitet i Melbourne har publicerats i Tidskriften Biological Psychiatry. De visar att den främre delen av hjärnan, ”orbifrontala hjärnbarken”, är i genomsnitt sex procent mindre hos barn som senare börjar röka cannabis.

Den delen av hjärnan kontrollerar bland annat beslutsfattande och resultaten antyder att de som väljer att använda drogen är mer impulsiva och har svårare att göra noggrant avvägda överväganden."

Jag dricker alkohol men jag skulle för allt i världen aldrig påstå eller lobba för att alkohol skulle vara nyttigt eller ofarligt, jag veta att det är skadligt, cannabisrökare är så jävla korkade att dom däremot alltid påstår det om cannabis att det är ofarligt o.s.v, säg det till alla psykfall som har fått sina psykiska sjukdomar tack vare cannabis era jävla nollor med mindre hjärnor..

Det är ganska lätt att se vilka av dom korkade idioterna som skriver kommenterar där på AB som är flummare och har mindre hjärnor, snacka om att dom skämmer ut sig med bild och namn så att alla ska veta att dom är flummare, ärthjärnor !
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor