Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 27 Feb, 2012 | Huvudkategori | (409 Läst)

Dagens Diss: Julian Assange och Wikileaks försök till smutskastning av Sverige och Carl Bildt

Dagens Diss: Julian Assange och Wikileaks försök till smutskastning av Sverige och Carl Bildt, är det här allt han har att komma med ?

Snacka om att inte ha nåt att komma med, det där vet vi ju alla redan sen förut. Det är för jävligt att Julian Assange i sina försök att slippa utlämnas till sverige vill försöka smutskasta oss.

Sen är alla svenskar som ställer upp på Assanges sida landsförrädare som borde straffas, ni är patetiska, ingen ska ge sig på sverige, vi har ett av världens säkraste rättssystem trots allt så alla och då även vita rika män med många fans ska tas hit om dom anmäls för våldtäkt och sexuellt ofredande och dömas i vårt rättssystem, är du oskyldig så frias du för inte ens skyldiga döms i sverige, endast 5% av alla anmälda våldtäktsmän döms och resten frias, så alla fattar varför han är orolig när han inte skulle behöva vara det om han är oskyldig, hade det varit en somalier så hade ingen ställt upp på dennes sida, ni är patetiska som inte kan skilja på Wikileaks och Assanges privata problem.

Det här är ju dödsstöten för Wikileaks när Julian Assange fortsätter att använda Wikileaks för sina privata ändamål.

Ytterligare avslöjanden om Wikileaks och deras hot mot vår demokrati kan ni läsa om i Expressen, ingen ska ge sig på våra journalister som jobbar i vår demokratis tjänst, dags att ni fans av Assange vaknar ! Inte ok att anarkister smygfotar och förföljer våra journalister.

Läs även det Thomas Mattson Expressen skriver.

Och se även vad Carl Bildt själv säger om saken.
hissochdiss | 23 Feb, 2012 | Huvudkategori | (507 Läst)

Dagens Hiss: En ny Prinsessa är född !

Dagens Hiss: En ny Prinsessa är född !

Vickan och Danne har begåvats med en dotter på 51 cm och 3 280 gram och vi har fått tronföljden och Monarkin säkrad för lång tid framåt.

HIPP HIPP HURRA !!!
hissochdiss | 22 Feb, 2012 | Huvudkategori | (358 Läst)

Dagens Hiss: Motgångar för Marine Le Pen inför presidentvalet

Dagens hiss: Motgångar för Marine Le Pen inför presidentvalet vilket är en stor glädje. Rasistäcklen har nästlat in sig överallt och alla motgångar är bra !

Frankrike var ett land som drabbades hårt under andra världskriget av nazisterna med Hitler i spetsen och borde vara ett land som borde fatta något, så vad är det för fel på dom 20% rasister i frankrike som hatar invandrare och inte fattar att även Hitler röstades fram till makten, Hitler talade inte heller om för någon att han kommer att döda ett antal miljoner judar, invandrare, oliktänkande, psykiskt sjuka och mentalt handikappade och starta andra världskriget o.s.v

Fransmännen verkar ha glömt historien redan vilket är äckligt, fan kom igen nu och läs på om andra världskriget innan ni gör samma misstag som Tyskland gjorde och röstar fram en äcklig rasist eller nazist som förstör Frankrike !!

Någonting är väldigt fel på rasisterna !
hissochdiss | 21 Feb, 2012 | Huvudkategori | (472 Läst)

Dagen hiss: Gravidbluffen som gav jantevsvensken en spark i häcken

Dagen hiss: Gravidbluffen som gav jantesvensken en spark i häcken, fan vad skönt att se jantesvenskarnas gnäll och konspirationsteorier om gravidbluffen som Big Brother i TV11 körde.

In your face alla jantesvenskar som gick på bluffen och gnällde, och nu gnäller över att dom körde bluffen, en del konspiratoriskt lagda jantesvenskar påstår också att det inte alls var en bluff utan att dom fick kalla fötter o.s.v haha... ni är patetiska !!


En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor