Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 23 Mar, 2012 | Huvudkategori | (729 Läst)

Dagens Diss: Idioter till jantesvenskar som skyller på Carl Bildt

Dagens Diss: Idioter till jantesvenskar som skyller på Carl Bildt för att vara delaktig i någon utresning år 1998, Idioterna ser helt enkelt inte datumet 1998 då det där dokumentet ska ha skrivits och att Carl Bildt inte gick med i styrlelsen hos Lundin Oil förrän år 2000.

Carl Bildt har alltså inget med det där att göra era jävla nollor ! Där visar ni era jävla ansikten och namn helt offentligt och visar hur jävla korkade ni är haha...
hissochdiss | 14 Mar, 2012 | Huvudkategori | (802 Läst)

Dagena Diss. Mobbingen mot Björn Ranelid är patetisk

Dagena Diss. Mobbingen mot Ranelid är patetisk, undrar hur många som medvetet eller omedvetet försöker försvara sin mobbing av Björn Ranelid med ord som att han får skylla sig själv för han ställde upp och ska då få tåla det och att Ranelid skulle vara extra känslig, patetiskt. Det har ingen som helst betydelse om det är okände Kalle runt hörnet eller en känd författare det handlar om, man ska inte mobba !

Problemet med mobbingen mot Ranelid är att folket unisont tusentals grinar över att dom minsann inte får tycka när man avslöjar för dom att dom är mobbare och jantesvenskar, visst fan får du tycka men ge fan i dom personliga påhoppen, vem fan bryr sig om någon hatar låten men ge fan i att hoppa på Björn Ranelid personligen ! Försök att fatta ! Det är skillnad på att inte gilla en låt och inte gilla en person, i det här fallet så pågår det ett näthat personligen mot Björn Ranelid vilket är patetisk, väx upp era jävla mobbare ! Sluta komma med undanflykter för att ni mobbare ska må bättre och erkänn att ni är patetiska svin som mobbar.

Tyck vad du vill om vem du vill men ge fan i att skriva det på nätet för du är bara en mobbare som hakar på näthatet då, ingen skillnad på att gå fram till någon och säga kränkande saker eller säga dom på nätet, offret tar lika illa upp av det men desto värre på nätet när det blir näthat när så många hakar på.

Finns många som inte ens har hört låten med Björn Ranelid som har hakat på mobbingen mot honom för att dom är så små ynkliga människor som verkar vara rädda för att våga säga annat än sina vänner !

Kom också ihåg att det är ren mobbing även när så många samtidigt bara kritiserar lite grand för det växer ju en enorm negativ känsla hos personen som blir påhoppad ju fler som ger sig på personen, försök att fatta det.

Ni mobbare fattar inte det där, men försök i alla fall sätta dig in i situationen, säg att en person säger till DIG att du har en ful frisyr, du kan skaka av dig det, men om tusentals personer på nätet säger att du har en ful frisyr och hånar dig så kan du knäckas av det !! Jag tror väl inte att ni mobbare vill erkänna att det jag skrev är sant men innerst inne fattar ni nog, så nästa gång, haka inte på näthatet utan gå emot den !!

Och till Björn Ranelid, vi är många som gillar dig och det du skapar så fortsätt med det du kan bäst och skit i jantesvenskarna och mobbarna.
hissochdiss | 06 Mar, 2012 | Huvudkategori | (523 Läst)

Dagens Diss: Republikaner som gnäller över apanaget.

Dagens Diss: Republikaner som gnäller över apanaget.

Hur jävla korkad är man om man gnäller över att monarkin kostar 12 kr per år och sen betalar 200 kr per år för att vara med i hatarklubben Republikanska föreningen ?? haha.. Patetiskt är ordet.

Nu är det ju även klarlagt att prinsessan Madde inte får något av apanaget så då kan dom lägga ner gnället om att hon skulle leva på våra skattepengar ! Så sluta vara så jävla jante och avundsjuka, Republik och president som köper sin post skulle kosta oss desto mer.
hissochdiss | 04 Mar, 2012 | Huvudkategori | (443 Läst)

Dagens Diss: Lena Melins attack på vår nya prinsessa Estelle

Dagens Diss: Lena Melins attack på vår nya prinsessa Estelle, vi vet att Aftonbladet är emot monarki men det blir lätt patetiskt när dom använder bebisar till att attackera monarkin !

För övrigt så kan Estella med all säkerhet gifta sig med vem hon vill, se bara på vår kronprinsessa Victoria som har gift sig "med vem hon vill" trots allt, han är ju en av folket om man ska prata i Lena Melins termer och hur många föds inte till ett bra liv ? Finns många barn som föds i medel och överklass som föds till ett bra liv.

Och med all säkerhet så kommer prinsessan Estelle att kunna ta en tripp till Åland utan att fråga sin mamma, som alla barn så måste hon fråga om hon är minderårig självklart. Och alla föds till sin religion och kan inte bara byta tack vare tradition och annat och alla förväntas vi bli det våra föräldrar tycker o.s.v

Bättre kan ni Aftonbladet och Lena Melin !! Visa lite respekt för småbarn, ändamålen helgar inte alltid medlen ! Ni behöver inte redan attackera prinsessan Estelle eller använda henne som slagträ i ert hat mot monarkin, ni har redan nu satt ribban för hur ni kommer att agera i framtiden med ert hat mot monarkin.


En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor