Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 31 Maj, 2012 | Huvudkategori | (855 Läst)

Dagens hiss: Aftonbladet väljer att visa en positiv nyhet om kungen och drottningen

Dagens hiss: Aftonbladet väljer att visa en positiv nyhet om kungen och drottningen. Och även här. Det är inte ofta som Aftonbladet väljer att visa något positivt om kungen och drottningen av uppenbara skäl eftersom kommunister aldrig har gillat monarki och många journalister är kommunister, här visar dom faktiskt upp att kungen och drottningen faktiskt jobbar och vad dom jobbar med vilket inte händer ofta !

Finns väldigt många bittra republikaner som påstår att vår Kung Carl Gustaf bara skulle ha några officiella uppdrag per år och sen inte gör något, men jag tippar på att kungen om man räknar in resdagar i uppdragen jobbar mer än vad Reinfeldt gör t.ex


hissochdiss | 10 Maj, 2012 | Huvudkategori | (953 Läst)

Dagens diss: Idioter som bara gnäller på polisens brottsbekämpning

Dagens diss: Idioter som bara gnäller på polisens brottsbekämpning. Nu är vi där igen, jävla idioter som gnäller på att polisen kanske kan få elektromagnetiska pulskanoner som stänger av fartdårarnas bilar ! Hur fan har dom mage att gnälla på det och det med sin bild och sitt namn på AB, jävla nollor.

Sluta försvara kriminella och fortkörare och var glad för att polisen kanske får ett fredlig vapen som kan stoppa värdetransportrånare och andra kriminella som försöker köra ifrån dom o.s.v

Idioter som kör för fort får fan skylla sig själv om dom inte kan hantera bilen när den stängs av, polisen lär få direktiv att följa att dom bara får använda pulskanonen på raksträckor eller där det är säkert och där inga andra bilar är era jävla nollor så sluta grina.

Pacemakers ska inte ta skada av det här era idioter som tror det, och om det ändå skulle göra det så skulle det kanske vara läge för att låta bli att försöka köra ifrån polisen då din jävla nolla !

Någonting är jävligt fel på folk nuförtiden, en del gnäller på kostnaden och att det finns bättre saker att lägga dom på, ja just det nollor, vi kan ju strunta i fortkörningskameror också och lägga dom pengarna på annat också, vi kan förbjuda poliser att jaga fortkörare helt för dom pengarna kan läggas på annat, idioter hur tänker ni, eller ni tänker inte alls !

Folk är så otroligt korkade numera, jag vet inte vad som har hänt men jag tycker det bara blir värre och värre.
hissochdiss | 09 Maj, 2012 | Huvudkategori | (767 Läst)

Dagen Diss: Foliehattarna som är rädda för datalagring.

Dagen Diss: Foliehattarna som är rädda för datalagring. Vad fan är det med svenska folket som är så rädda för att deras telefonnummer och IP-nummer sparas ??

Vad fan är det för rädsla dom bär på sig ? Begår du inga brott så har du inget att frukta !! Så sluta larva er och ta av er foliehattarna, ingen övervakar just dig.

En del gnäller över alla brott som begås men sen gnäller dom över brottsbekämpningen, idioter !! Man kan inte både äta kakan ha den kvar så slappna av för fan.

Det är en självklarhet att myndigheterna ska få använda tekniken som finns för att bekämpa brott och göra sverige bättre era jävla bakåtsträvare.
hissochdiss | 08 Maj, 2012 | Huvudkategori | (717 Läst)

Dagens hiss: Erik Ullenhag (FP) som körde över Jimmie Åkesson (SD)

Dagens hiss: Erik Ullenhag (FP) som körde över Jimmie Åkesson (SD) i en debatt om integrationspolitik i Uppsala.

Jag lyssnade på det via aftonbladet och Jimmie hade inte en chans, Erik formligen krossade alla Jimmies argument, Jimmie kan ta sitt invandrarfientliga parti sverigedemokraterna och krypa tillbaka under stenen dom kom från.
hissochdiss | 03 Maj, 2012 | Huvudkategori | (797 Läst)

Dagens diss: Häxjakten mot Björn Ranelid fortsätter

Dagens diss: Häxjakten mot Björn Ranelid fortsätter med Aftonbladet i förarsätet som den värsta mobbaren. Hur fan tänker Aftonbladet när dom tillåter kommentarer till sina patetiska artiklar om Ranelids bilolycka, och hur fan har dom mage att döma Ranelid på förhand ?

Björn Ranelid säger att han såg för sent att bilarna hade stannat och var tvungen att väja, jag har själv råkat ut för exakt samma sak, jag hade tur att inte krocka i och för sig. En olycka händer så lätt.

Man undrar ibland vad Ranelid har gjort dom på Aftonbladet men någonting är det i alla fall. Inte ok att dom tillåter kommentarer på alla artiklar om honom, läs senaste artikeln där Tobias Lundgren skriver

"I söndags gjorde Ranelid en vågad omkörning som slutade i fronten på en mötande bil. Mörbultad kunde författaren föras till sjukhus med lindriga skador."

Vad fan vet Tobias Lundgren, Ranelid har enligt honom själv inte gjort någon vågad omkörning utan väjde för att inte krocka men krockade med en mötande bil istället. Journalister ska inte dra egna slutsaster utan vara neutrala tycker man och inte döma folk på förhand.

Att vittnena till olyckan säger en sak är väl för fan inte så konstigt eftersom så många jantesvenskar hatar Björn Raneid, Ranelid kan aldrig i livet få en rättvis bedömning av vad som hände utan han kommer att dömas av en vidrig domstol som hatar honom.

Ni som hatar och mobbar Björn Ranelid äcklar mig.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor