Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 21 Jun, 2012 | Huvudkategori | (988 Läst)

Dagens Diss: Folk är korkade som fan som kommenterar

Dagens Diss: Folk är korkade som fan som kommenterar. Jag läste återigen pissrännan i sverige aftonbladets kommentarsfält och förvånas återigen hur jävla korkade folk är.

Artikeln om utländska jordgubbar som läggs i svenska askar och säljs som svenska till dyrare pris.

Det står klart och tydligt att jordgubbarna som finns i askar som det står Svenska bär på kan misstänkas vara utländska bär, dom riktiga askarna har 3 punkter

Där ska det stå:
1. Ursprungsland
2. Klass
3. Vem som har producerat bären på asken.

Har asken de tre, så är det svenska gubbar i lådan, skriver DN.

Hur jävla svårt är det att fatta vad som står ???

En del idioter drar till med att dom inte ska prata med jordgubbarna så dom skiter i var dom kommer från, grattis idioter, jag vill äta goda jordgubbar från sverige och betalar jag 15 kr mer per liter för dom så ska dom fan vara svenska också !

Men idioterna som inte klarar av att ta till sig artikeln dumförklarar sig själva med namn och bild !
hissochdiss | 13 Jun, 2012 | Huvudkategori | (1022 Läst)

Dagens hiss: Saab är tillbaka !! Jantesvenskarna fick en fet smäll !

Dagens hiss: Saab är tillbaka !! Jantesvenskarna fick en fet smäll !

Fan vad härligt att Saab återuppstår och att folk kommer att få jobb igen i Trollhättan. Det är nästan lika skönt att jantesvenskarna fick en fet smäll och inte fick rätt med att Saab skulle försvinna haha...

"Efter månader av spekulationer meddelades i dag att elbilskonsortiet National Electric Vehicle Sweden, Nevs, köper upp Saabs konkursbo.
Planen är att tillverka både hybrid- och elbilar i Trollhättan. Första elbilen ska lanseras i slutet av 2013."

Läs mer på Aftonbladet och läs alla jantesvenskars kommentarer som med all säkerhet kommer att läggas in av alla besvikna nollor till jantesvenskar som kommer att dissa Saab.

Grattis Saab och till dom som får jobb !

Läs även ledaren i AB.
hissochdiss | 06 Jun, 2012 | Huvudkategori | (939 Läst)

Dagens Diss: Patetiska svenskar som ställer upp och dissar sverige med sitt stöd till Julian Assange

Dagens Diss: Patetiska svenskar som ställer upp och dissar sverige med sitt stöd till Julian Assange. Nu släpps även en patetisk bok enligt Aftonbladet. Undrar hur svenskarna som ställer upp på sånt här tänker egentligen ?

Hur fan kan dom gå emot sitt eget land ? Hur fan kan ni jaga dom kvinnliga offren ? Vi har ett av världens bästa demokratier och rättssystem så ta hit den där Julian Assange nu och låt vårt rättssystem bestämma om han är skyldig eller oskyldig !

Lägg ner snacket om att vi skulle utvisa honom till USA, vi är inte en knähund till USA eller annat land hur mycket än kommunisterna i landet försöker påstå det. Det vore lättare för USA att få Assange utvisad från England till USA om dom ville det än att få honom utvisad från Sverige till USA , försök att fatta det era rövslickare till Assange som har gått på alla lögner som han och hans stab sprider, börja tänka själva för helvete.

Ni rövslickare till Julian Assange skadar Sverige med ert stöd till honom. Alla som anmäls för våldtäkt och sexövergrepp efterlyses och ska tas till sverige och det gäller även en typ som Assange med sina miljoner och med sina många fans.

Ni måste för helvete kunna skilja på Wikileaks och privatpersonen Assange, alla kan våldta och då även eran stora idol ! Men låt vårt rättssystem bestämma om han är skyldig eller inte.

Enough is enough !
hissochdiss | 02 Jun, 2012 | Huvudkategori | (901 Läst)

Dagens Diss. Idioterna som klagar på Aftonbladet och Wikipedia

Dagens Diss. Idioterna som klagar på Aftonbladet och Wikipedia. Hur jävla korkad är man inte om man helt öppet med sitt namn och bild gör bort sig i kommentarsfältet på Aftonbladet.

Den ena är dummare än den andra, dom kan inte läsa artiklarna, hur fan tror dom att AB skulle ha gått på det som stog på wikipedia, det är ju bara att läsa artikeln så fattar man att dom såg att någon hade trollat på wikipedia, men WT i sverige verkar inte kunna ta till sig den informationen.

Wikipedia har också frivilliga moderatorer eller vad dom kallar sig som rättar alla trolländringar rätt snabbt så det finns inte många felaktigheter där som en del av dom korkade verkar tro.

Det sjuka är att alla som gnäller på AB i kommentarsfältet blir utskrattade av sina vänner och hela sverige utan att dom fattar det haha..

Jag vet att det sitter en massa idioter som skriver korkade kommentarer på Aftonbladet hela dagarna så jag försöker låta bli att läsa dom eftersom det aldrig tillför mig någonting att läsa hur mycket idioterna hatar aftonbladet och deras journalister, men ibland kan jag inte låta bli att plåga mig genom att läsa alla idioters kommentarer av någon anledning.

Gillar du inte Aftonbladet eller deras journalisters arbete så sluta läs Aftonbladet då för fan !!
hissochdiss | 01 Jun, 2012 | Huvudkategori | (839 Läst)

Dagens diss: Littorin forstätter att ljuga om sexköpen

Dagens diss: Littorin fortsätter att ljuga om sexköpen. Så länge Sven Otto Littorin inte kryper till korset och erkänner att han har köpt sex så kommer ingen att lita på honom, ja förutom dom som aldrig tror att någon dom gillar skulle göra något fel.

Om Littorin hade varit smart så hade han gjort en pudel då han blev påkommen med sina sexköp så hade han haft ett toppjobb idag igen.

Men vissa tror att om man nekar så försvinner det onda till slut men verkligheten är en annan, erkänner man sina misstag så blir man oftast förlåten rätt snabbt eftersom det är mänskligt att fela och alla är vi människor med brister och fel.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor