Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

hissochdiss | 19 Sep, 2012 | Huvudkategori | (1030 Läst)

Dagens Diss: Rasisternas fula tryne i Aftonbladet

Dagens Diss: Rasisternas fula tryne i Aftonbladet, Rasism i rutan i ”Efterlyst”.

Här kan ni se rasisternas fula tryne och deras namn, ibland tänker dom inte längre än näsan pekar, det rasisterna skriver i kommentarsfältet är den milda versionen av deras åsikter men man kan tolka dom trots att dom försöker dölja sina rasistiska åsikter.

Ett flertal av dom är sverigedemokrater också kan man se om man kollar upp deras facebook eller söker på deras namn.

Äckliga jävla nassar som tar alla chanser dom kan för att spä på rasismen i sverige !

Aftonbladet borde ta sitt ansvar och stänga av kommentarsmöjligheterna helt och hållet så som Expressen och så många andra tidningar har gjort. Pissrännan på Aftonbladet är välkänt.

Edit: Nu har Aftonbladet stängt av kommentarerna för den artikeln i alla fall vilket var väntat, rassarna fick fritt spelrum ett tag tills AB ledsnande och tog bort det, det är inte bara på Efterlysts Facebooksida som rassarna håller till.

Edit 2: Och nu är blogglänken nedanför artikeln till min blogg borttagen också, så är det med rasisterna att dom tjatar om att dom skulle censureras men dom själva censurerar också för dom har anmält och fått bort länken, se bara siter som avpixlat och likande att så fort du säger emot rasistierna så raderas du, dom censurerar värre än Aftonbladet så rassarna ska fan inte spela offer när dom gör likadant själva.
hissochdiss | 01 Sep, 2012 | Huvudkategori | (878 Läst)

Dagens hiss: Äntligen är Gottfrid Svartholm Warg gripen

Äntligen är Gottfrid Svartholm Warg gripen i Kambodja enligt Aftonbladet, och genast så kommer idioter till piratfildelande foliehattar honom till försvars med diverse idiotiska konspirationsteorier ! Samma jävla idioter försvarar ju även våldtäktsmisstänkte Julian Assange och samma korkade konspirationsteorier där.

Begå inte brott om du inte klarar av straffet era jävla nollor. Enligt Expressen så har Gottfrid Svartholm Warg begått brott även i Kambodja och att det är därför han greps. Jag är inte förvånad.

Det sjuka är att så många inte har fattat att dom tjänade mångmiljonbelopp på The Pirate Bay och fortfarande tjäner miljoner på det. Att dom har en målvakt som står för TPB nu verkar inte många fatta heller.
En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor