Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

16 Jul, 2010

hissochdiss | 16 Jul, 2010 | Huvudkategori | (510 Läst)

Dagens diss: Skatteverket som nekar en dödssjuk mamma att få avsluta sitt pensionssparkonto i förtid

Dagens diss: Skatteverket som nekar en dödssjuk mamma att få avsluta sitt pensionssparkonto i förtid

Man undrar ibland hur myndigheter eller dom som jobbar på myndigheter som skatteverket tänker.

Hur fan kan dom neka en dödssjuk mamma att få avsluta sitt pensionssparkonto och få ut sina sparade 23 000 kr så att hon medans hon lever och orkar kan ta familjen med barnen på campingtripp till Danmark och ge ett glatt minne till barnen.

För ett år sedan fick den 40-åriga kvinnan från Mellansverige veta att hon lider av obotlig bröstcancer. Hennes läkare har sagt att hon inte kommer att uppnå pensionsåldern

"Enligt Skatteverkets bedömning har du inte visat att det föreligger sådana synnerliga skäl som bör medföra att dispens medges", skriver verket i sitt beslut.

Inte nog med att dom nekar till det men hon överklagade till förvaltningsrätten och fick rätt där, skatteverket har sen mage till att överklaga till kammarrätten, där kvinnan återigen fick rätt.

Till råga på allt så funderar Skatteverket att på måndag besluta om de ska överklaga till Regeringsrätten. Hur fan tänker dom !!

Det här är det kalla Alliansstyrda sverige år 2010 i ett nötskal där alla sjuka anses vara fuskare och ska behandlas så tills högsta instans bestämmer annat och pengar betalas ut.
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor