Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

05 Jan, 2011

hissochdiss | 05 Jan, 2011 | Huvudkategori | (566 Läst)

Dagens diss: Medias jakt på kungahuset

Dagens diss: Medias jakt på kungahuset. Aftonbladet har länge kört en jakt på kungahuset, dom flesta är i och för sig kommunister av journalisterna och dom som skriver krönikor och annat hos Aftonbladet så det är naturligt för dom att vara emot monarkin.

Vet inte hur det är med Kristoffer Törnmalm men att han är emot monarkin kan man läsa i hans artikel på Aftonbladet han kunde inte låta bli att skriva

"Varje år får kungen och hans hovstater mer än 120 miljoner kronor av skattebetalarna i apanage, pengar som även kungafamiljen får ta del av.

Dessutom är kungen enligt Aftonbladets beräkningar god för mer än en kvarts miljard kronor. Trots det har alltså prinsen inte själv betalat ett öre för sin nya bil. "

Han kunde även lagt till att det är normalt inom racingsporten att förarna även kör samma bilmärke privat och sponsras privat med bilar så vad har apanaget med det hela att göra.

Dom där 120 mille i apanage går inte ner i fickan på kungen rakt av utan det betalar många anställdas lön och underhåll av historiska byggnader, representation och annat, sen får kungen några miljoner i lön vilket inte kan anses vara fel.

Så det var en löjlig artikel skriven i AB:s agenda att jaga kungahuset, helt normalt att en förare inom motrosport även privat får låna en bil av samma märke som spons så vadå slå på stora trumman och skriva en rubrik på första sidan "Aftonbladet Avslöjar" !
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor