Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

09 Feb, 2011

hissochdiss | 09 Feb, 2011 | Huvudkategori | (514 Läst)

Dagens Diss: Julian Assange och hans fans

Dagens diss går till Julian Assange och hans anhang och fans, ni svenskar som ställer upp på att tillåta honom att pissa på sverige och svenska rättssystemet är inga riktiga svenskar.

Jag är en stolt svensk och försvarar sverige i alla väder, ingen ska få smutskasta sverige. Se senaste påhoppen på Aftonbladet. Ingen misstänkt våldtäktsman ska komma och diktera några villkor till vårt rättssystem, kom hit till rättegången din nolla.

Bra att Reinfeldt försvarar våra kvinnors rätt och vårt rättssytem i alla fall. Ni som tror på att USA eller CIA eller whatever skulle ligga bakom våldtäktsanklagelserna uppmanar jag att ta av er foliehattarna..

Ni som försvarar Julian Assange är verkligen blåsta av honom, ni är förblindade av Wikileaks och Assanges lobbande och kan inte skilja på Wikileaks Julian Assange och privatpersonen Julian Assange som är anmäld för våldtäkt och sexuella ofredanden, ni har glömt fallet Bjästa väldigt snabbt och håller på den där våldtäktsmisstänkte populära vita killen igen. Även populära vita killar kan våldta, glöm inte det.

Kanske inte så märkligt då att vi ligger tvåa i antalet anmälda våldtäkter i hela världen och att 95% av alla anmälda våldtäksmän frias i sverige med den sunkiga inställningen som många svenskar verkar ha när det gäller våldtäkter och att kvinnorna skulle ljuga om våldtäkter.
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor