Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

23 Jun, 2011

hissochdiss | 23 Jun, 2011 | Huvudkategori | (484 Läst)

Dagens Diss: Rektorn som var med i sexgrupper på Facebook

Dagens Diss: "Rektorn var med i sexgrupper på Facebook och publicerade lättklädda bilder."

"Den 55-årige mannen var rektor på en friskola i Luleå.

Samtidigt var han på sin Facebook-sida medlem i grupper med namn som till exempel ”Multiple Orgasms” och ”Sex?”. Han hade även lagt upp bilder på sig själv där han bland annat bar kvinnokläder och hade uppknäppt skjorta."

Nu begick väl rektorn inget brott men varför undrar en del över det moraliska förfallet i skolan och hur dålig skolan är idag, ja se hur den där rektorn uppför sig och fråga dig det igen, om skolledningen inte kan uppföra sig så hur kan dom kräva att eleverna ska göra det.

Så det var helt rätt att han fick sparken och jag struntar i att tingsrätten anser annat, vi kan inte ha rektorer och lärare och annan personal i skolorna som är sexualgalningar och har ett omoraliskt uppförande även om det inte är brottsligt.

I alla fall inte om vi vill ha en bra skola, eleverna är som alla andra ungar, dom gör ofta inte som dom vuxna säger åt en att göra utan dom gör ofta som dom vuxna själva gör.

Om rektorn är kåt och kallar kvinnor på Facebook för hora så kan man inte kräva att eleverna inte ska kalla tjejer i klassen för hora.
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor