Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

21 Sep, 2011

hissochdiss | 21 Sep, 2011 | Huvudkategori | (419 Läst)

Dagens hiss: Hovrätten räddar kvar Saab som tur är

Dagens hiss: Hovrätten räddar kvar Saab som tur är, hovrätten ser också att det finns chans att få igång Saab igen !

Märkligt med jantesvenskar som hellre ser att vi får 10 000 fler arbetslösa som vi får betala för bara för att tillfredsställa sin skadeglädje än att vara glad för att Saab fortfarande har chansen nu att få igång företaget igen med hjälp av kinesernas pengar och eventuellt även ryssen Antonovs pengar om han inte har gett upp och låter kinserna gå in själva.

Jag tror fortfarande på Saabs överlevnad !!
Kommentarer

 1. Jag hoppas jag har fel, men jag tror att SAAB inte är nån riktig tamaguchi som man kan starta om hur många gånger som helst så pessimist som jag är så tror jag att som marknaden ser ut idag så kan nog SAAB vara borta ändå inom ett år.

  Men, som sagt, jag hoppas jag har fel, om inte annat för dom anställda!

  /JS11

  Skrivet av Stafrin — 21 Sep 2011, 22:05

 2. Du har förhoppningsvis fel som resten av negativa sverige, se på aftonbladet bara, så fort något negativ händer Saab så är det 10 artiklar direkt med en massa begravsningstal.

  Händer något positivt så skrivs det högst en artikel och nog fan är den negativ ändå.

  Inte konstigt att sverige har probelm med att behålla indistrin när ingen vill ha den tack vare alla jantesvenskar som ser ner på den, hellre ser dom att svenskarna går arbetslösa istället.

  Varken kineserna eller ryssen Antonov skulle vara villiga att lägga in miljarder om dom inte såg potential i Saab, det går inte att sno så mycket ur Saab som en del tror att dom ska göra.

  Skrivet av hissochdiss — 22 Sep 2011, 09:38


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor