Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

31 Okt, 2011

hissochdiss | 31 Okt, 2011 | Huvudkategori | (410 Läst)

Dagens hiss: Kineserna satsar 7,5 miljarder på Saab

Dagens hiss: Kineserna satsar 7,5 miljarder på Saab.

Ni jantesvenskar som vill lägga ner Saab kämpar efter sista halmstrået att Saab inte ska gå bra.

Ni kan nog glömma det, år 2014 räknar kineserna med att Saab ska ge vinst, dom har 7,5 miljarder som ska satsas närmsta 2 åren, sen har dom ett antal miljarder till att lägga in i Saab, det talas även om 20 miljarder sammanlagt som ska satsas i Saab.

Kineserna behöver tillverkningen i sverige för tullarna är dyra att skicka bilar från kina till europa och europa kan dom inte lämna utan måste sälja saab även där.

Så In your face alla belackare som fick fel haha..

Kanske ska jag inte ropa hej ännu för underleverantörerna ska säga sitt.

Sen har vi GM som mycket väl kan säga nej till att affären ska få genomföras om jag inte tar helt fel.

Regeringen lär inte våga säga nej längre och EIB borde inte ha några problem om inte finansminister Borg genom sina kontakter fixar ett nej från EIB för han har ju kommits på med fingrarna i EIB förut redan.

Självklart lyfte Aftonbladet återigen fram gnällspiken Stefan Karlsson så att ha får gnälla lite över att 500 Saab anställda får gå. Buhää... 9 500 arbetstilfällen räddas men 500 får gå buhäähhh... undrar vem som är naiv egentligen. Självklart tråkigt för dom som får gå men desto bättre för sverige och alla som fortfarande har kvar sina jobb.

Saab räddas och cirka 9 500 personer har arbeten i och kring Saab i sverige och alla företag som har ekonomiska krav på Saab kommer att få betalt och i framtiden när Saab återigen går bra så har desto fler chansen att få anställning förhoppningsvis så sluta lipa.
Kommentarer


Lägg till en kommentar authimageEn bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor