Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

29 Nov, 2011

hissochdiss | 29 Nov, 2011 | Huvudkategori | (420 Läst)

Dagens Diss: Dom som alltid gnäller på Aftonbladets rubriker

Dagens Diss: Dom som alltid gnäller på Aftonbladets rubriker. Jag kan inte med idioterna som alltid ska gnälla på Aftonbladets rubriker avsett vad dom skriver. Skaffa er ett liv.

Kom igen nu, om du inte gillar AB så sluta läsa den för fan, dom som gnäller på AB och deras rubriker eller artiklar för dom anser att det är viktigare att skriva om krig och svältande barn bara än lite lättsammare saker ger gnällsvensken ett ansikte.

Edit: Återigen visar gnällsvenskarna sitt ansikte och gnäller på att AB skriver extremvindar, skäms på er, 2,5 miljoner svenskar skrattar åt era kommentarer när ni gnäller på AB, skaffa er ett liv för ni måste ha för lite att göra, kanske skaffa er ett arbete !
Kommentarer

 1. Men du borde ta bort "med insikt" om du inte anser att Aftonbladets rubriker alltför ofta är totalt missvisade och i många fall ren lögn enbart för att få folk att klicka sig in på artikeln.

  För du med sådan "insikt" är ju medveten om att Aftonbladet tjänar stora pengar på att så många som möjligt klickar sig in på så många artiklar som möjligt under en dag.

  Det ligger till direkt grund för vad de får i intäkt från annonsörerna.

  Fast det vet ju någon med sådan insikt som du har.

  Hur kommer det sig att du inte vågar stå för vad du skriver här utan måste dölja vem du är förresten? Det är rätt så komiskt tycker jag.

  Skrivet av Christian — 30 Nov 2011, 02:20

 2. Det du inte fattar är att vem fan orkar hetsa upp sig över Aftonbladets rubriker haha... Där har du insikten !!

  Klart att jag fattar att AB tjänar pengar på er som är upprörda över rubrikerna och skriver kommentarer om hur dåligt ni mår av dom men det fattar inte du.

  Jag är anonym på bloggen för att jag inte är lik osmart som er som helt öppet gör bort er på Aftonbladets kommentarsfält !

  Resten av sverige skrattar åt er.

  Skrivet av hissochdiss — 30 Nov 2011, 09:01

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor