Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

02 Jan, 2012

hissochdiss | 02 Jan, 2012 | Huvudkategori | (549 Läst)

Dagens hiss: Det är bevisat att cannabisrökare har mindre hjärnor

Dagens hiss: Nu är det bevisat att cannabisrökare har mindre hjärnor, det har man fattat sen länge tillbaka men nu är det även vetenskapligt bevisat att det är så.

"Ungdomar som röker cannabis har fötts med mindre hjärna, visar ny forskning från Australien.

Forskningsresultaten från universitet i Melbourne har publicerats i Tidskriften Biological Psychiatry. De visar att den främre delen av hjärnan, ”orbifrontala hjärnbarken”, är i genomsnitt sex procent mindre hos barn som senare börjar röka cannabis.

Den delen av hjärnan kontrollerar bland annat beslutsfattande och resultaten antyder att de som väljer att använda drogen är mer impulsiva och har svårare att göra noggrant avvägda överväganden."

Jag dricker alkohol men jag skulle för allt i världen aldrig påstå eller lobba för att alkohol skulle vara nyttigt eller ofarligt, jag veta att det är skadligt, cannabisrökare är så jävla korkade att dom däremot alltid påstår det om cannabis att det är ofarligt o.s.v, säg det till alla psykfall som har fått sina psykiska sjukdomar tack vare cannabis era jävla nollor med mindre hjärnor..

Det är ganska lätt att se vilka av dom korkade idioterna som skriver kommenterar där på AB som är flummare och har mindre hjärnor, snacka om att dom skämmer ut sig med bild och namn så att alla ska veta att dom är flummare, ärthjärnor !
Kommentarer

 1. Skulle noga säga att du är den inkompetenta idioten i detta sammanhang!

  Skrivet av Lasse — 02 Jan 2012, 14:26

 2. Stick och brinn din äckliga flummare, du vet också att jag har rätt, men har man mindre hjärna så är det svårt att erkänna det.

  Så stick och rök på lite och lägg dig på sofflocket istället.

  Skrivet av hissochdiss — 02 Jan 2012, 14:37

 3. Du är ju helt rubbad

  Skrivet av jesusina — 02 Jan 2012, 14:47

 4. Jag har en större hjärna i alla fall så frågan är vem som är rubbad.

  Studien förklarar ju också varför flummare helt öppet kommenterar på AB, dom klarar inte av att tänka efter utan impulsivt så vill dom försvara sitt missbruk och sitt kära cannabis men tänker inte på att alla andra då ser det. Rätt så korkat.

  Skrivet av hissochdiss — 02 Jan 2012, 15:02

 5. varför e det så farligt att vara "flummare" då?

  Skrivet av andreas — 03 Jan 2012, 15:18

 6. Skämtar du ? Är livet inte värt mer än att tända på och ligga på sofflocket och se hjärncellerna krympa ?

  Skrivet av hissochdiss — 03 Jan 2012, 17:48

 7. tror du verkligen att det är det som alla som röker på gör? om man nu ser cannabis på det sätt som du gör borde det ju innebära att även alkohol borde vara förbjudet eftersom det skadar din kropp mer och kräver mer dödsfall per år än vad cannabis har gjort under hela sin existens. Borde inte folk ha möjlighet att välja själva vad dom gör med sin kropp?.

  Skrivet av andreas — 03 Jan 2012, 20:19

 8. Grejen med cannabis är ju att den förslöar, det är inte heller som alkohol att dom flesta bli bakis och därför inte kan dricka varje dag, cananbisrökare röker mer och mer och oftare och oftare eftersom kroppen vill ha den belöningen, inte speciellt många klarar av att bara feströka.

  Så försök inte ens försköna flummande din nolla ! Väldigt många övergår också till tyngre droger för att få kicken dom säker.

  Jag dricker alkohol men jag är helt med dig om att det borde förbjudas, jag färnekar inte att det skadar kroppen, till skillnad från cananbisrökarna som förnakr alla problem och psykfall som vi får varje år tack vare cannabis.

  Om cannabis blev legalt så skulle jag vara i riskzonen som så många andra till att börja röka, därför ska det aldrig bli legalt efterosm så många skulle börja missbruka cannabis, så vi ska inte göra samma misstag med cannabis som med alkohol !

  Så nej människan ska inte få bestämma själva vad dom ska få göra med sin kropp för vi människor är ofta för korkade för vårt eget bästa.

  Så lägg ner det löjliga argumentet.

  Skrivet av hissochdiss — 04 Jan 2012, 09:56

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor