Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

27 Feb, 2012

hissochdiss | 27 Feb, 2012 | Huvudkategori | (409 Läst)

Dagens Diss: Julian Assange och Wikileaks försök till smutskastning av Sverige och Carl Bildt

Dagens Diss: Julian Assange och Wikileaks försök till smutskastning av Sverige och Carl Bildt, är det här allt han har att komma med ?

Snacka om att inte ha nåt att komma med, det där vet vi ju alla redan sen förut. Det är för jävligt att Julian Assange i sina försök att slippa utlämnas till sverige vill försöka smutskasta oss.

Sen är alla svenskar som ställer upp på Assanges sida landsförrädare som borde straffas, ni är patetiska, ingen ska ge sig på sverige, vi har ett av världens säkraste rättssystem trots allt så alla och då även vita rika män med många fans ska tas hit om dom anmäls för våldtäkt och sexuellt ofredande och dömas i vårt rättssystem, är du oskyldig så frias du för inte ens skyldiga döms i sverige, endast 5% av alla anmälda våldtäktsmän döms och resten frias, så alla fattar varför han är orolig när han inte skulle behöva vara det om han är oskyldig, hade det varit en somalier så hade ingen ställt upp på dennes sida, ni är patetiska som inte kan skilja på Wikileaks och Assanges privata problem.

Det här är ju dödsstöten för Wikileaks när Julian Assange fortsätter att använda Wikileaks för sina privata ändamål.

Ytterligare avslöjanden om Wikileaks och deras hot mot vår demokrati kan ni läsa om i Expressen, ingen ska ge sig på våra journalister som jobbar i vår demokratis tjänst, dags att ni fans av Assange vaknar ! Inte ok att anarkister smygfotar och förföljer våra journalister.

Läs även det Thomas Mattson Expressen skriver.

Och se även vad Carl Bildt själv säger om saken.
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor