Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

04 Mar, 2012

hissochdiss | 04 Mar, 2012 | Huvudkategori | (442 Läst)

Dagens Diss: Lena Melins attack på vår nya prinsessa Estelle

Dagens Diss: Lena Melins attack på vår nya prinsessa Estelle, vi vet att Aftonbladet är emot monarki men det blir lätt patetiskt när dom använder bebisar till att attackera monarkin !

För övrigt så kan Estella med all säkerhet gifta sig med vem hon vill, se bara på vår kronprinsessa Victoria som har gift sig "med vem hon vill" trots allt, han är ju en av folket om man ska prata i Lena Melins termer och hur många föds inte till ett bra liv ? Finns många barn som föds i medel och överklass som föds till ett bra liv.

Och med all säkerhet så kommer prinsessan Estelle att kunna ta en tripp till Åland utan att fråga sin mamma, som alla barn så måste hon fråga om hon är minderårig självklart. Och alla föds till sin religion och kan inte bara byta tack vare tradition och annat och alla förväntas vi bli det våra föräldrar tycker o.s.v

Bättre kan ni Aftonbladet och Lena Melin !! Visa lite respekt för småbarn, ändamålen helgar inte alltid medlen ! Ni behöver inte redan attackera prinsessan Estelle eller använda henne som slagträ i ert hat mot monarkin, ni har redan nu satt ribban för hur ni kommer att agera i framtiden med ert hat mot monarkin.


Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor