Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

14 Mar, 2012

hissochdiss | 14 Mar, 2012 | Huvudkategori | (802 Läst)

Dagena Diss. Mobbingen mot Björn Ranelid är patetisk

Dagena Diss. Mobbingen mot Ranelid är patetisk, undrar hur många som medvetet eller omedvetet försöker försvara sin mobbing av Björn Ranelid med ord som att han får skylla sig själv för han ställde upp och ska då få tåla det och att Ranelid skulle vara extra känslig, patetiskt. Det har ingen som helst betydelse om det är okände Kalle runt hörnet eller en känd författare det handlar om, man ska inte mobba !

Problemet med mobbingen mot Ranelid är att folket unisont tusentals grinar över att dom minsann inte får tycka när man avslöjar för dom att dom är mobbare och jantesvenskar, visst fan får du tycka men ge fan i dom personliga påhoppen, vem fan bryr sig om någon hatar låten men ge fan i att hoppa på Björn Ranelid personligen ! Försök att fatta ! Det är skillnad på att inte gilla en låt och inte gilla en person, i det här fallet så pågår det ett näthat personligen mot Björn Ranelid vilket är patetisk, väx upp era jävla mobbare ! Sluta komma med undanflykter för att ni mobbare ska må bättre och erkänn att ni är patetiska svin som mobbar.

Tyck vad du vill om vem du vill men ge fan i att skriva det på nätet för du är bara en mobbare som hakar på näthatet då, ingen skillnad på att gå fram till någon och säga kränkande saker eller säga dom på nätet, offret tar lika illa upp av det men desto värre på nätet när det blir näthat när så många hakar på.

Finns många som inte ens har hört låten med Björn Ranelid som har hakat på mobbingen mot honom för att dom är så små ynkliga människor som verkar vara rädda för att våga säga annat än sina vänner !

Kom också ihåg att det är ren mobbing även när så många samtidigt bara kritiserar lite grand för det växer ju en enorm negativ känsla hos personen som blir påhoppad ju fler som ger sig på personen, försök att fatta det.

Ni mobbare fattar inte det där, men försök i alla fall sätta dig in i situationen, säg att en person säger till DIG att du har en ful frisyr, du kan skaka av dig det, men om tusentals personer på nätet säger att du har en ful frisyr och hånar dig så kan du knäckas av det !! Jag tror väl inte att ni mobbare vill erkänna att det jag skrev är sant men innerst inne fattar ni nog, så nästa gång, haka inte på näthatet utan gå emot den !!

Och till Björn Ranelid, vi är många som gillar dig och det du skapar så fortsätt med det du kan bäst och skit i jantesvenskarna och mobbarna.
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor