Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

03 Maj, 2012

hissochdiss | 03 Maj, 2012 | Huvudkategori | (796 Läst)

Dagens diss: Häxjakten mot Björn Ranelid fortsätter

Dagens diss: Häxjakten mot Björn Ranelid fortsätter med Aftonbladet i förarsätet som den värsta mobbaren. Hur fan tänker Aftonbladet när dom tillåter kommentarer till sina patetiska artiklar om Ranelids bilolycka, och hur fan har dom mage att döma Ranelid på förhand ?

Björn Ranelid säger att han såg för sent att bilarna hade stannat och var tvungen att väja, jag har själv råkat ut för exakt samma sak, jag hade tur att inte krocka i och för sig. En olycka händer så lätt.

Man undrar ibland vad Ranelid har gjort dom på Aftonbladet men någonting är det i alla fall. Inte ok att dom tillåter kommentarer på alla artiklar om honom, läs senaste artikeln där Tobias Lundgren skriver

"I söndags gjorde Ranelid en vågad omkörning som slutade i fronten på en mötande bil. Mörbultad kunde författaren föras till sjukhus med lindriga skador."

Vad fan vet Tobias Lundgren, Ranelid har enligt honom själv inte gjort någon vågad omkörning utan väjde för att inte krocka men krockade med en mötande bil istället. Journalister ska inte dra egna slutsaster utan vara neutrala tycker man och inte döma folk på förhand.

Att vittnena till olyckan säger en sak är väl för fan inte så konstigt eftersom så många jantesvenskar hatar Björn Raneid, Ranelid kan aldrig i livet få en rättvis bedömning av vad som hände utan han kommer att dömas av en vidrig domstol som hatar honom.

Ni som hatar och mobbar Björn Ranelid äcklar mig.
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor