Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

10 Maj, 2012

hissochdiss | 10 Maj, 2012 | Huvudkategori | (953 Läst)

Dagens diss: Idioter som bara gnäller på polisens brottsbekämpning

Dagens diss: Idioter som bara gnäller på polisens brottsbekämpning. Nu är vi där igen, jävla idioter som gnäller på att polisen kanske kan få elektromagnetiska pulskanoner som stänger av fartdårarnas bilar ! Hur fan har dom mage att gnälla på det och det med sin bild och sitt namn på AB, jävla nollor.

Sluta försvara kriminella och fortkörare och var glad för att polisen kanske får ett fredlig vapen som kan stoppa värdetransportrånare och andra kriminella som försöker köra ifrån dom o.s.v

Idioter som kör för fort får fan skylla sig själv om dom inte kan hantera bilen när den stängs av, polisen lär få direktiv att följa att dom bara får använda pulskanonen på raksträckor eller där det är säkert och där inga andra bilar är era jävla nollor så sluta grina.

Pacemakers ska inte ta skada av det här era idioter som tror det, och om det ändå skulle göra det så skulle det kanske vara läge för att låta bli att försöka köra ifrån polisen då din jävla nolla !

Någonting är jävligt fel på folk nuförtiden, en del gnäller på kostnaden och att det finns bättre saker att lägga dom på, ja just det nollor, vi kan ju strunta i fortkörningskameror också och lägga dom pengarna på annat också, vi kan förbjuda poliser att jaga fortkörare helt för dom pengarna kan läggas på annat, idioter hur tänker ni, eller ni tänker inte alls !

Folk är så otroligt korkade numera, jag vet inte vad som har hänt men jag tycker det bara blir värre och värre.
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor