Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

02 Jun, 2012

hissochdiss | 02 Jun, 2012 | Huvudkategori | (900 Läst)

Dagens Diss. Idioterna som klagar på Aftonbladet och Wikipedia

Dagens Diss. Idioterna som klagar på Aftonbladet och Wikipedia. Hur jävla korkad är man inte om man helt öppet med sitt namn och bild gör bort sig i kommentarsfältet på Aftonbladet.

Den ena är dummare än den andra, dom kan inte läsa artiklarna, hur fan tror dom att AB skulle ha gått på det som stog på wikipedia, det är ju bara att läsa artikeln så fattar man att dom såg att någon hade trollat på wikipedia, men WT i sverige verkar inte kunna ta till sig den informationen.

Wikipedia har också frivilliga moderatorer eller vad dom kallar sig som rättar alla trolländringar rätt snabbt så det finns inte många felaktigheter där som en del av dom korkade verkar tro.

Det sjuka är att alla som gnäller på AB i kommentarsfältet blir utskrattade av sina vänner och hela sverige utan att dom fattar det haha..

Jag vet att det sitter en massa idioter som skriver korkade kommentarer på Aftonbladet hela dagarna så jag försöker låta bli att läsa dom eftersom det aldrig tillför mig någonting att läsa hur mycket idioterna hatar aftonbladet och deras journalister, men ibland kan jag inte låta bli att plåga mig genom att läsa alla idioters kommentarer av någon anledning.

Gillar du inte Aftonbladet eller deras journalisters arbete så sluta läs Aftonbladet då för fan !!
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor