Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

06 Jun, 2012

hissochdiss | 06 Jun, 2012 | Huvudkategori | (939 Läst)

Dagens Diss: Patetiska svenskar som ställer upp och dissar sverige med sitt stöd till Julian Assange

Dagens Diss: Patetiska svenskar som ställer upp och dissar sverige med sitt stöd till Julian Assange. Nu släpps även en patetisk bok enligt Aftonbladet. Undrar hur svenskarna som ställer upp på sånt här tänker egentligen ?

Hur fan kan dom gå emot sitt eget land ? Hur fan kan ni jaga dom kvinnliga offren ? Vi har ett av världens bästa demokratier och rättssystem så ta hit den där Julian Assange nu och låt vårt rättssystem bestämma om han är skyldig eller oskyldig !

Lägg ner snacket om att vi skulle utvisa honom till USA, vi är inte en knähund till USA eller annat land hur mycket än kommunisterna i landet försöker påstå det. Det vore lättare för USA att få Assange utvisad från England till USA om dom ville det än att få honom utvisad från Sverige till USA , försök att fatta det era rövslickare till Assange som har gått på alla lögner som han och hans stab sprider, börja tänka själva för helvete.

Ni rövslickare till Julian Assange skadar Sverige med ert stöd till honom. Alla som anmäls för våldtäkt och sexövergrepp efterlyses och ska tas till sverige och det gäller även en typ som Assange med sina miljoner och med sina många fans.

Ni måste för helvete kunna skilja på Wikileaks och privatpersonen Assange, alla kan våldta och då även eran stora idol ! Men låt vårt rättssystem bestämma om han är skyldig eller inte.

Enough is enough !
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor