Blogg gratis Logga in

Hiss och Diss med Insikt

19 Sep, 2012

hissochdiss | 19 Sep, 2012 | Huvudkategori | (1029 Läst)

Dagens Diss: Rasisternas fula tryne i Aftonbladet

Dagens Diss: Rasisternas fula tryne i Aftonbladet, Rasism i rutan i ”Efterlyst”.

Här kan ni se rasisternas fula tryne och deras namn, ibland tänker dom inte längre än näsan pekar, det rasisterna skriver i kommentarsfältet är den milda versionen av deras åsikter men man kan tolka dom trots att dom försöker dölja sina rasistiska åsikter.

Ett flertal av dom är sverigedemokrater också kan man se om man kollar upp deras facebook eller söker på deras namn.

Äckliga jävla nassar som tar alla chanser dom kan för att spä på rasismen i sverige !

Aftonbladet borde ta sitt ansvar och stänga av kommentarsmöjligheterna helt och hållet så som Expressen och så många andra tidningar har gjort. Pissrännan på Aftonbladet är välkänt.

Edit: Nu har Aftonbladet stängt av kommentarerna för den artikeln i alla fall vilket var väntat, rassarna fick fritt spelrum ett tag tills AB ledsnande och tog bort det, det är inte bara på Efterlysts Facebooksida som rassarna håller till.

Edit 2: Och nu är blogglänken nedanför artikeln till min blogg borttagen också, så är det med rasisterna att dom tjatar om att dom skulle censureras men dom själva censurerar också för dom har anmält och fått bort länken, se bara siter som avpixlat och likande att så fort du säger emot rasistierna så raderas du, dom censurerar värre än Aftonbladet så rassarna ska fan inte spela offer när dom gör likadant själva.
Kommentarer

En bloggtjänst levererad av DistansData Webbyrå Webbshop och Hemsidor